PERSONDATAPOLITIK

Hvilke data registrerer TAL UD:

TAL UD registrerer billede, navn, email, alder og stilling/kompetence på medlemmer eller frivillige, som er tilknyttet foreningen, og som har afgivet disse oplysninger ved tilmelding. 

 

I forbindelse med medlemskab vil vi muligvis have behov for at kontakte et medlem ifbm. drift, inddrivelse af kontingent eller andet. Her vil samtale historikken altid blive gemt for medlemmets sikkerhed. 

 

Herudover har hovedbestyrelse samt suppleanter afgivet kontaktoplysninger i form af telefonnumre og mailadresse. 

 

Formål med registrering og anvendelse af data:

Medlemmernes navn og adresse registreres af hensyn til udsendelse af foreningens nyhedsbrev, ved deltagelse i medlemsarrangementer og til betaling af medlemskontingent. TAL UD gemmer ikke på betalingsoplysninger. 

Medlems registrets oplysninger deles og opdateres på vores webside udbyder, som er Wix samt til vores nyhedsbrevs service sin er MailChimp.

 

Risikovurdering af medlemsdata:

Bestyrelsen for DAFF  vurderer, at foreningens  registrering af medlemmernes persondata ikke omfatter personfølsomme data.

Det vurderes videre, at registreringen ikke indebærer øget risiko, da de registrerede persondata findes på offentligt tilgængelige hjemmesider.

 

Databehandler:

TAL UD er databehandler, og det er os, du kan kontakte vedr. opbevaring af dine data. Wix leverer vores webshop-løsning og er dataansvarlig.
TAL UD CVR-Nr. 41724889 kan kontaktes via brev, email eller elektronisk på følgende  adresser: Sønder allé 33, 8000 Aarhus C., Tlf.: 22652409  info@talud.dk

Hvis du ønsker at klage over behandling af dine data, kan du kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K, Tlf. 3319 3200, dt@datatilsynet.dk

 

Dataansvarlig:

Vi videregiver data til udbyderne af vores site og medlemssystem. Derfor har Wix og deres samarbejdspartnere samt MailChimp adgang til data. De er dataansvarlige i tilfælde af sikkerhedsbrud. 

 

Dataopbevaring:

Medlemsoplysninger opbevares så længe personen har et eksisterende medlemskab eller anden ønsket tilknytning til foreningen. Herefter slettes alt data.

 

Ret til dataindsigt:

Medlemmer  har ret til indsigt i egne persondata, som TAL UD har registreret. Henvendelse herom kan ske til TAL UD via info@talud.dk

 

Ret til korrektion af data:

Medlemmer har ret til korrektion af ændrede/ukorrekte persondata. 

 

Ret til sletning af data:

Medlemmer har ret til at få egne persondata slettet ved udmeldelse af en medlemsforening.


 

COOKIES
 

Ejeroplysninger:
TAL UD
Sønder Allé 33
8000 Aarhus
Mail: info@talud.dk

Hvad er cookies?
Cookies er små tekststykker, der bruges til lagring af oplysninger i webbrowsere. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Hvorfor bruger vi cookies?
Vi bruger cookies til at levere, beskytte og forbedre vores tjeneste. Herunder anvender vi cookies til teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger. Endvidere anvendes cookies til trafikmåling, så vi ved, hvor mange der besøger vores site. Vi behandler altid oplysningerne fortroligt og videregiver dem ikke til tredjemand.

Google Analytics:
Vi anvender Google Analytics til at undersøge, hvordan de forskellige sider besøges, og hvordan vores brugere navigerer på hjemmesiden. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

 

Tilbagekaldelse af samtykke:

Du har mulighed for at tilbagekalde dit samtykke ved at slette de cookies, der er lagret på din computer, tablet, smartphone eller lignende.

 

Nedenfor finder du vejledninger til sletning cookies slettes på de mest anvendte browsere:

https://support.microsoft.com/da-dk/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-11-win-7

https://support.mozilla.org/da/kb/slet-cookies-fjerne-oplysninger-fra-websteder?redirectlocale=en-US&redirectslug=Deleting+cookies

https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da&safe=on